کمردرد و درد در ناحیه کمر یک نگرانی رایج است که تا 80 درصد از افراد را در مقطعی از زندگی خود تحت تاثیر قرار می دهد. بسیاری از آنها بیش از یک قسمت خواهند داشت. کمردرد یک بیماری خاص نیست، بلکه علامتی است که ممکن است از وجود مشکلی در بدن خبر بدهد. در بیش از 85 درصد از افراد مبتلا به کمردرد، علیرغم معاینه کامل پزشکی، هیچ علت خاصی برای ایجاد درد قابل شناسایی نیست.

کمردرد می تواند دلایل زمینه ای زیادی داشته باشد، اما اغلب علت خاصی پیدا نمی شود و درد متوقف می شود.

کمر درد بعد از سرماخوردگی در رتبه دوم قرار دارد و دلیل آن روزهای از دست دادن کار است. همچنین یکی از رایج ترین دلایل مراجعه به مطب پزشک یا بخش اورژانس بیمارستان است. این دومین شکایت شایع عصبی در بین افراد است که بعد از سردرد در رتبه دوم قرار دارد.

برای اکثر افراد، حتی کسانی که دچار تحریک ریشه عصبی هستند، بدون توجه به اینکه چه درمانی استفاده می شود، علائم آنها ظرف دو ماه بهبود می یابد، حتی اگر هیچ درمانی انجام نشود.

پزشکان معمولاً کمردرد را در صورتی که کمتر از یک ماه وجود داشته باشد حاد و اگر برای مدت طولانی‌تری ادامه داشته باشد مزمن می‌گویند.

لطفاً حتماً علائم فردی خود و همچنین درمان های پیشنهادی را با متخصص فیزیوتراپیست خود در میان بگذارید تا برنامه تشخیصی و درمانی مناسب برای شرایط شما تعیین شود.

علائم کمردرد

  • درد در ناحیه لومبوساکرال (قسمت پایین کمر) اولین علامت کمردرد است.
  • درد ممکن است به سمت جلو، پهلو یا پشت ساق پا منتشر شود یا ممکن است به قسمت پایین کمر محدود شود.
  • درد ممکن است با فعالیت بدتر شود.
  • گاهی اوقات، درد ممکن است در شب یا با نشستن طولانی مدت مانند یک سفر طولانی با ماشین بدتر شود.
  • ممکن است در قسمتی از پا که منبع عصبی خود را از یک عصب تحت فشار دریافت می کند، بی حسی یا ضعف داشته باشید.
  • این می تواند باعث ناتوانی در خم شدن کف پا شود. این بدان معنی است که شما نمی توانید روی انگشتان خود بایستید یا پای خود را به سمت پایین بیاورید. این زمانی اتفاق می افتد که اولین عصب ساکرال فشرده یا آسیب دیده باشد.
  • مثال دیگر ناتوانی در بالا بردن انگشت شست پا به سمت بالا است. این نتیجه زمانی است که عصب پنجم کمر در معرض خطر قرار می گیرد.

دلایل و عوامل خطر

کمر درد یک علامت است. علل شایع کمردرد شامل بیماری یا آسیب به عضلات، استخوان ها و یا اعصاب ستون فقرات است. درد ناشی از ناهنجاری های اندام های داخل شکم، لگن یا قفسه سینه نیز ممکن است در پشت احساس شود. به این درد ارجاعی می گویند. بسیاری از اختلالات داخل شکم، مانند آپاندیسیت، آنوریسم، بیماری های کلیوی، عفونت کلیه، عفونت مثانه، عفونت لگن و اختلالات تخمدان، از جمله، می توانند باعث ایجاد درد در ناحیه کمر شوند. بارداری طبیعی می تواند به طرق مختلف باعث کمردرد شود، از جمله کشش رباط های داخل لگن، تحریک اعصاب و فشار دادن به کمر. پزشک شما هنگام ارزیابی درد شما این را در نظر خواهد داشت.

 

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی در تهرانپارس – فیزیوتراپی خوب در شرق تهران – بهترین مرکز فیزیوتراپی شرق تهران – فیزیوتراپی کمردرد – فیزیوتراپی دیسک کمر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست